Pias scrapbog

Pias scrapbog

Om Bloggen

Nu har jeg de sidste fire år, udstillet min kunst mange steder i Danmark og Europa.
Jeg har efterhånden oplevet så meget, at jeg er begyndt, at blande de forskellige udstillinger sammen, når jeg fortæller andre om de oplevelser, som Johnny og jeg har oplevet.

Derfor er jeg begyndt, at skrive denne scrapbog. Jeg er først begyndt sidst på året i 2015, så billede materialet inden 2015 kan være mangelfuld.
Hvis du har lyst at kigge med, så er du hjertelig velkommen.

Hvis du vil have de ældste billeder først, skal du begynde fra bunden og scrolle op.

God fornøjelse

Et kæmpe knus fra Pia


Form A(R)T censurerede messe Hamborg Tyskland

Mine oplevelser som kunstnerPosted by Pia Buxbom Sun, May 01, 2016 20:27:46
Johnny og jeg er som regel hurtig færdige, når vi skal sætte en udstilling op, fordi vores ophængningsystem er nogle kroge af metal, disse har vi i forskellige størrelser.

Nu skal der tage nogle fotos af udstillingen.

Johnny og jeg er ikke enig om hvad der er vigtigst at få med på billedet, når Johnny skal tage billeder af mig om min udstilling.

Johnny synes, at det er vigtigste er, at jeg er med på billedet og så kan udstilling være udstilling. Jeg synes helt klart, at det vigtigste er, at mine malerier skal være i fokus.

Jeg har i det mindste fået trumfet igennem, at mine ben også skal med på fotografiet, Tidligere var det kun mit ansigt og lidt af udstillingen som kom med på billedet, når Johnny skulle tage billeder.

Næste gang så har jeg måske fået trumfet igennem, at det er malerierne der er stjernen på udstillingen, og ikke mig, og så kan det være, at der kommer flere malerier med på de billeder, som Johnny tager.

På billedet nr. 4 står Johnny og seks af de otte malerier der er udstillet. Som du kan se så er mine malerier placeret midt på gulvet, hvilket jeg var glad for.

Jeg havde disse otte malerier med, som var blevet udvalgt af censorene, til at udstille hos Form A(R)T.

Du kan se alle billederne på det sidste fotos.

  • Comments(0)//piasscrapbog.buxbomsart.com/#post24