Pias scrapbog

Pias scrapbog

Om Bloggen

Nu har jeg de sidste fire år, udstillet min kunst mange steder i Danmark og Europa.
Jeg har efterhånden oplevet så meget, at jeg er begyndt, at blande de forskellige udstillinger sammen, når jeg fortæller andre om de oplevelser, som Johnny og jeg har oplevet.

Derfor er jeg begyndt, at skrive denne scrapbog. Jeg er først begyndt sidst på året i 2015, så billede materialet inden 2015 kan være mangelfuld.
Hvis du har lyst at kigge med, så er du hjertelig velkommen.

Hvis du vil have de ældste billeder først, skal du begynde fra bunden og scrolle op.

God fornøjelse

Et kæmpe knus fra Pia


Udstilling sammen med kunstforeningen Salons Libres, Palast Gallery

Mine oplevelser som kunstnerPosted by Pia Buxbom Wed, October 25, 2017 14:00:59
Da vi ankom så blev vi straks sat igang med ophængningen, af alle de malerier, der skulle være plads til. På det første fotos kan du se mit bidrag. Det blev kun til dette ene billede, for selvom jeg udførte ophængningen, som jeg fik besked på, ja så blev dette rettet. Derfor tænkte jeg, at det vil være dobbelt arbejde, især fordi jeg kunne se, at alle havde en mening om hvordan dette skulle foregå, og ingen var enig om noget som helst.
Det var hyggeligt, at iagttage, især når der kun blev talt på fransk, og jeg forstod intet.
På det tredje billed, kan du se nogle af kunstnerne holde en velfortjent pause, jeg kan oplyse, at det var meget udmattede for dem.
På dette tidspunkt, kom der en lille tvivl op i mig, om de nåede, at blive færdige, inden ferniseringen. De manglede utroligt meget, og hele tiden var de uenige og al kunsten blev hele tiden flyttet rundt. Naturligvis med højt råbene fransk og armbevægelser. Jeg forstod godt, at de var udmattet.


  • Comments(0)//piasscrapbog.buxbomsart.com/#post31